-
علوم صنایع غذایی
-
کشاورزی ارگانیک
-
امنیت غذایی
اطلاعیه 12 -آماده سازی فرمت ارائه شفاهی و پوستر
به اطلاع کلیه پژوهشگران محترم « چهاردهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی »
اطلاعیه 9 - چاپ مقاله در مجلات معتبر بین المللی ISI , SCOPUS
پژوهشگران و نویسندگانی که قصد چاپ مقالات خود را در مجلات ISI , SCOPUS معتبر دارند ، متن اطلاعیه را مطالعه نمایند .
اطلاعیه 8 - چاپ در مجلات علمی پژوهشی ، علمی تخصصی و بین المللی معتبر ISI , SCOPUS
پژوهشگرانی که مقاله آنها پذیرش نهایی گردیده است و ثبت نام خود را نهایی نموده اند جهت چاپ در مجلات علمی پژوهشی ، علمی تخصصی و بین المللی معتبر ISI , SCOPUS طبق مراحل زیر اقدام نمائید:
اطلاعیه 7 - ترجمه تخصصی مقالات
پژوهشگران محترم جهت ترجمه مقالات طبق مراحل زیر عمل نمایند :
(تخفیف 20 درصد)
اطلاعیه6 - ثبت ونمایه سازی مقالات در کنسرسیوم محتوای ملی و پایگاه علمی سیویلیکا
کلیه مقالات پذیرفته شده ی کنفرانس، ضمن ثبت در کنسرسیوم محتوای ملی و ایجاد مالکیت فکری مقاله به نام نویسندگان؛ در پایگاه علمی Civilica نمایه خواهند شد
اطلاعیه 5 - آیا کنفرانس دارای ایندکس ISC می باشد ؟
طبق قوانین isc ، تنها کنفرانس هایی که در داخل ایران برگزار می شوند
اطلاعیه 4 : صدور گواهی پذیرش مقالات بصورت آنلاین با کد رهگیری
امکان دریافت اصل گواهی بصورت آنلاین با کد مقاله
اطلاعیه 3 - زمان اعلام نتایج داوری مقالات
نتایج داوری هر مقاله ، حداکثر ۱۰ روز پس از ثبت در سایت ، اعلام می شود.
اطلاعیه 2 - نکات مهم برای پژوهشگران
نکات بسیار مهم قبل از ثبت نام : از نویسندگان و پژوهشگران گرامی خواهشمند است پیش از ثبت نام و ارسال مقالات، نکات اشاره شده در زیر را با دقت مطالعه نمایند.
اطلاعیه 11 - چاپ رایگان و امتیاز ویژه جهت 3 مقاله برتر کنفرانس
با توجه به تصمیم شورای سیاست گذاری کنفرانس ، طبق نظر داوری تعداد 3 مقاله برتر، از امتیازات ویژه ذیل برخوردار خواهند شد :
- چاپ رایگان و تضمینی مقالات برتر در مجلات علمی تخصصی معتبر
اطلاعیه 1 - آغاز به کار وب سایت و سامانه ثبت نام و دریافت مقالات
به اطلاع کلیه پژوهشگران می رساند که پورتال کنفرانس راه اندازی گردید و پژوهشگران محترم می توانند از طریق سامانه کاربران ضمن ثبت نام نسبت به ارسال اصل مقاله اقدام و همچنین پیگیر فعالیت های جاری کنفرانس نیز باشند.
اطلاعیه 10 - ادامه تحصیل در دانشگاه های بین المللی
به اطلاع کلیه پژوهشگران می رسانیم که چنانچه قصد ادامه تحصیل در خارج کشور را دارید
علوم صنایع غذایی
- صنایع روغن
- غنیسازی مواد غذایی
- صنایع فرآوردههای لبنی
- فرمولاسیون مواد غذایی
- صنایع فرآوردههای غلات
- صنایع فرآوردههای گوشتی
- امنیت و ایمنی مواد غذایی
- بحران آب و صنایع غذایی
- صنایع بسته بندی مواد غذایی
- ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
- سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
- راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
- نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- سایر پژوهشهای نوین در صنایع غذایی
کشاورزی ارگانیک
- تغذیه دام و طیور
- فیزیولوژی دام و طیور
- پرورش و تغذیه آبزیان
- ژنتیک و اصلاح دام و طیور
- کشاورزی ارگانیک و پایدار
- کشاورزی ارگانیک و پایدار
- کاربرد علوم نانو در کشاورزی
- زیست شناسی (گیاهی و جانوری)
- هواشناسی و بیوتکنولوژی کشاورزی
- مدیریت علفهای هرز، آفات و بیماریها
- به نژادی و تولید گیاهان زراعی و باغی
- مدیریت ، اقتصاد ، ترویج و آموزش کشاورزی
- نقش تکنیک های تولید مثلی در تولیدات دامی
- فیزیولوژی و اکولوژی عملکرد محصولات کشاورزی
- مدیریت تغذیه و آبیاری در محصولات زراعی و باغی
- کاربرد بیوتکنولوژی و کشت بافت در علوم کشاورزی
- تاثیر تنش های زنده و غیر زنده در تولیدات کشاورزی
- دامپزشکی (میکروبیولوژی، پاتولوژی، ایمنی شناسی)
- و سایر محورهای مرتبط با کشاورزی ارگانیک
امنیت غذایی
- نفش دولت در امنیت غذایی
- نقش اقتصاد مقاومتی در امنیت غذایی
- صنایع بسته بندی و حمل ونقل در امنیت غذایی
- قوانین موضوعه در حوزه سلامت وامنیت غذایی
- نقش محیط زیست ومنابع طبیعی در امنیت غذایی
- نقش ارتباط بین صنغت و دانشگاه در امنیت غذایی
- و سایر محورهای مرتبط با امنیت غذایی